Åbningstider: Mandag-Onsdag 10.00-17.30 - Torsdag-Fredag 10.00-16.00 - Lørdag 10.00-13.00

Se vores store
Køkkenudvalg

Kontakt os

Design dit eget køkken i København

Et køkken er et centralt omdrejningspunkt i ethvert hjem. Design din egen drøm af et køkken med hjælp fra en rigtig køkkenekspert.

Hos Nettoline-Åboulevard kan vi hjælpe dig med at skabe et køkken, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Kig forbi vores butik og showroom på Åboulevard i København N, og lad os sammen designe dit nye køkken i 3D. Hvad enten du bor på Nørrebro, Frederiksberg eller Amager er vi ikke langt væk, og vi har også mange kunder, der kommer fra Gentofte og Hellerup for at få inspiration og konkret hjælp til opsætning af køkken.

Vi kan tilbyde dig

 

Et skræddersyet køkken til dig

Drømmer du om et stort og rummeligt samtalekøkken med en køkkenø? Eller har du behov for at få mest muligt funktionalitet ud af få kvadratmeter? Med vores 3D design visualiserer vi dine tanker omkring et nyt køkken, og du får en bedre fornemmelse for, hvordan det kommer til at se ud. Vi stiller gerne vores faglige viden til rådighed i designprocessen og hjælper gerne dig med at tænke aspekter som æstetik, funktionalitet og rummelighed ind i designet.

Elementer til dit køkken

Vi er specialister i at lave køkkenelementer efter mål, og vi gør det muligt for dig at få præcis det køkken, du drømmer om. Hvad enten du har brug for at få skåret køkkenlåger efter mål eller skabslåger efter mål, klarer vi det på professionel vis. Vi varetager gerne montering af skabslåger eller andet, du bestiller hos, med vores mere end 40 års erfaring med montering af køkkener.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen i vores butik på Åboulevard 10 i København N. Vi har åben mandag – onsdag fra 10.00 – 18.00, torsdag – fredag kl. 10.00 – 16.00,  og om lørdagen kl. 10.00 – 13.00.

Du kan også give os et kald på telefon 27 14 73 31, og hvis du gerne vil tage kontakt til os uden for vores åbningstid, kan du altid sende os en e-mail på mb@furesoe-koekken.dk.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak