Åbningstider: Mandag-Onsdag 10.00-17.30 - Torsdag-Fredag 10.00-16.00 - Lørdag 10.00-13.00

Se vores store udvalg af
garderobeløsninger

Kontakt os

Garderobeskab efter mål i København

Vil du gerne have nye låger til dit garderobeskab? Med vores hjælp er du sikker på en professionel, flot og funktionel løsning.

Nettoline-Åboulevard i København N er specialiseret i at lave specialfremstillede elementer til garderober. Med vores hjælp kan du skabe præcis den garderobe, du drømmer om. Vi ligger tæt på Amager, Frederiksberg og Nørrebro, og du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik. Mange kunder fra Hellerup og Glostrup bruger os til at skabe deres drøm af en garderobe, og vi hjælper også gerne dig.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak

Vi kan hjælpe dig med

  • Garderobeskab efter mål
  • Skydelåger efter mål
  • Indbyggede skabe efter mål
  • Skabe til skråvægge

 

En lækker og funktionel garderobe

En garderobe kan være mange ting: et walk-in closet, et skuffemodul eller et regulært klædeskab. Hvordan ser din drømmegarderobe ud? Tænk alternativt og udnyt pladsen i dit hjem. Kan du lave et indbygget skab? Eller lave mere plads i et rum ved at installere garderobeskabe med skydelåger i stedet for skabe med almindelige skabslåger?

Der er ingen grund til at lade dig begrænse af kun at se på de muligheder, du kan købe i de ordinære møbelbutikker. Vi kan lave præcis den garderobe, du drømmer om, eller hjælpe dig med at specialfremstille den låge, der passer akkurat til det indbyggede skab, du er i gang med at bygge. Vores skræddersyede løsninger giver din kreativitet mulighed for at udfolde sig frit, så du kan skabe en garderobe, der passer til dit hjem og til dine behov.

Fortæl os om dine ønsker til en garderobe

Du er altid velkommen til at kigge ind forbi vores butik og høre vores bud på, hvad vi kan tilbyde dig, når du er ved at skabe en ny garderobe. Det er ganske uforpligtende og gratis at vende dit projekt med os, og hvem ved: Måske vi kan levere netop den løsning, du drømmer om

Du finder os på Åboulevard 10 i København N, og der står altid en imødekommende medarbejder klar til at tage en snak med dig. Foretrækker du at kontakte os på telefon, kan du ringe til os på 27 14 73 31. Du er også altid velkommen til at sende os en e-mail på
mb@furesoe-koekken.dk, og så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt, efter vi modtager din henvendelse.